chotica I am the king!
Broj postova : 731 Age : 30 Reputation : 0 Points : 18 Registration date : 19.07.2008
| Naslov: Desperate House Wives sri pro 10, 2008 9:09 pm | |
| Ilitiga Kućanice. - Citat :
Bez ikakve dvojbe, „Kućanice“ autora Marca Cherryja jedan su od najvećih televizijskih fenomena našeg tisućljeća, serija koja je zajedno s nekim drugim suvremenicama označila pravu renesansu američke televizijsko-serijske produkcije i diljem svijeta se potvrdila kao iznimno atraktivna, nepredvidljiva i uzbudljiva komično-dramska serija koja je kod svojih obožavatelja izazvala pravu ovisnost. Ni na hrvatskom tržištu situacija nije bila nimalo drugačija pa su „Kućanice“ postale rado viđeni gosti naših domova, u koje se u svojoj četvrtoj sezoni vraćaju na programu RTL Televizije.
Zbog dobro poznatih prilika oko scenarističkog štrajka, i „Kućanice“ su bile u opasnosti da se njihova nova sezona čak i otkaže, ali po pronalaženu kompromisa odlučeno je kako će se svi spektakularni zapleti i još spektakularniji raspleti koje su autori zamislili za normalnu sezonu svejedno prikazati, ali zgusnuti u manji broj epizoda. Fascinantno je kako rezultat toga nije prenapučena gomila površno obrađenih događanja u kojoj se teško snaći, nego nešto potpuno suprotno – adiktivno bogatstvo televizijskog sjaja od kojeg se nije uputno odvojiti niti minutu jer bi se upravo u njoj moglo zbiti nešto što u prepričavanju jednostavno neće imati isti učinak.
Najveća novina četvrte sezone jest povećanje broja glavnih junakinja s pet na šest, dodatkom Katherine Mayfair u stalnu postavu prelijepih kućanica. Nju igra Dana Delany, nama itekako poznata po glavnoj ulozi u nezaboravnoj „Kineskoj plaži“, koja kod nas uživa kultni status. Dana se u ekipu uklopila bez ikakvih problema i već nakon prve epizode nove sezone činit će se kao da je s kućanicama bila od samih početaka.
[rtl.hr] Obožavam ovu seriju. Osim na RTL-u možete je gledati i na Novoj TV. Što mislite o ovoj seriji? Tko vam je najdraži lik? Tko vas najviše živcira? | |
|
Vještica The best!!
Broj postova : 1116 Age : 30 Lokacija : kaštel kambelovac Reputation : 0 Points : 25 Registration date : 21.07.2008
| Naslov: Re: Desperate House Wives sri pro 10, 2008 9:51 pm | |
| pogledala sam samo jednu epizodu i cini mi se zanimljivom ali ne da mi ju se pratit... | |
|