| ZAHEBANCIJA | |
|
+12brain dammaged orbit T3iss@ acienda Lud@ch@ *...AntEiC@...* Bumblebee chotica jele dr_zlo Micka Mirko_Muva 16 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Lud@ch@ Ja sam noob!
Broj postova : 42 Age : 30 Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 22.07.2008
| Naslov: Re: ZAHEBANCIJA sri kol 06, 2008 1:07 am | |
| | |
|
| |
chotica I am the king!
Broj postova : 731 Age : 30 Reputation : 0 Points : 18 Registration date : 19.07.2008
| Naslov: Re: ZAHEBANCIJA ned kol 17, 2008 7:48 pm | |
| ošiša se pa mu je kosa ćelava. | |
|
| |
Lud@ch@ Ja sam noob!
Broj postova : 42 Age : 30 Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 22.07.2008
| Naslov: Re: ZAHEBANCIJA pon kol 18, 2008 1:25 am | |
| | |
|
| |
acienda Ajde koristin nečemu!
Broj postova : 117 Age : 30 Lokacija : u najlipsen gradu na svitu Kastel Kambelovcu Humor : degen si hehehhhe kakav humor iman Reputation : 0 Points : -3 Registration date : 06.09.2008
| Naslov: Re: ZAHEBANCIJA pon ruj 08, 2008 4:56 pm | |
| evo jedan vic
dođe haso u sudnicu pred sud pita njega sudac jeli se osjecate krivim za to sto ste ucinili haso mu kaze ne neosjecam se casni sude a zbog cekga sam ja ovde okrivljen sudac mu kaze pa kako zbog cega pa proizvodili ste rakiju u podrumu haso mu kaze pa odakle vam to sudac mu nato odgovori pa pronađen je u vasem podrumu potreban alat haso mu kaze pa onda me mozete optuzit i za silovanje sudac mu kaze pa kakvo sad silovanje haso mu odgovori pa i za to imam potreban alat !!!!!!!! | |
|
| |
T3iss@ Ajde koristin nečemu!
Broj postova : 206 Age : 31 Lokacija : Kastel Kambelovac Reputation : 0 Points : 16 Registration date : 22.07.2008
| Naslov: Re: ZAHEBANCIJA sub stu 08, 2008 10:35 pm | |
| evo ih par Muškarac je najpametniji za vrijeme seksa, jer je direktno spojen na izvor inteligencije! Što se dogodi kad dvije plavuše trče jedna prema drugoj? Razbije se ogledalo Što kaže plavuša kad zatrudni? Nadam se da nije moje... evo sad mozete cugat i voziti jer sad cete znati kako sa deckima u plavom Kad vas policija iduci put zaustavi, probajte neke od ovih stvari: 1. Ako policajac prica s tobom, pretvaraj se da si gluh. 2. Pitaj ga mozes li vidjeti njegov pistolj. 3. Ako neda, nego te pita zasto, reci da hoces vidjeti da li je veci od tvojega. 4. Rukuj se s njim i stalno ga dodiruj. 5. Pitaj ga gdje je dobio takvu ludu odjecu. 6. Pitaj ga da li ti posudi svoj kostim 7. Pitaj ga za ime i prezime i onda ga oslovljavaj samo imenom. 8. Pretvaraj se da si peder i pitaj ga hoce li izaci s tobom. 9. Ako kaze ne, pocni plakati. 10. Ako kaze da, prijavi ga nadredjenima. 11. Ako te hoce pregledati i kaze da moras rasiriti noge, reci mu da te ne zanima. 12. Reci mu da ti se svidjaju muskarci u uniformi. 13. Potkupi ga slatkisima. 14. Probaj istovremeno s njim reci: "Dobro vecer gospodine, vozacku i prometnu molim." 15. Ako ti da nesto za potpisati, prvo se pocesi po guzici pa onda uzmi njegovu olovku u ruku. 16. Ako ti da kemijsku u ruke, skrivaj je, rastavi i izvadi ulozak. 17. Pitaj ga ima li kcerku. Ako da, reci mu da ti je poznato njegovo prezime. 18. Nek ti sve objasni dvaput. 19. Ponovi potiho sve sto on kaze. 20. Pricaj sam sa sobom. 21. Probaj mu prodati svoj auto. 22. Pitaj ga, hoce li ti prodati svoj auto. 23. Ako te hoce voditi u policijsku postaju, pitaj mozes li ti sjediti naprijed. 24. Ako moras sjediti straga, probaj ga pipkati po glavi kroz resetku. 25. Prije nego krenete provjeri jeste li svi vezani. 26. Brzo uzmi limenku piva i otvori prije nego dodje do tvojega auta. 27. Nek ti pridrzi pivo dok trazis dokumente. 28. Reci mu barem dvaput da prtljaznik ne treba pregledavati. 29. Pitaj ga je li on jedan od Village People i pitaj gdje su ostali. 30. Pitaj ga je li ikad ubio covjeka. 31. Ako odgovori da, pitaj je li to bilo na poslu. 32. S osmjehom na odlasku mu reci: "Pozdravi zenu i moju djecu" xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD | |
|
| |
chotica I am the king!
Broj postova : 731 Age : 30 Reputation : 0 Points : 18 Registration date : 19.07.2008
| Naslov: Re: ZAHEBANCIJA ned stu 09, 2008 12:04 pm | |
| Grafiti:
- Vodite ljubav, a ne radio emisije
- Sve je pet, samo je renault ostao 4
- Bog je mrtav - ali ne brinite Djevica Marija je ponovo trudna
- STVARNOST JE ILUZIJA UZROKOVANA NEDOSTATKOM ALKOHOLA
- NOĆU JE HLADNIJE NEGO VANI
- CIJEV JE ŠIPKA KROZ KOJU JE PROVUČENA RUPA
- pendrek rules!
- griješiti je ljudski. Bacati krivicu na druge još je ljudskije.
- ANA VOLIM TE! MARIO MARIO KRESNO' SAM TI ANU
- Kisik je pronađen tek 1874. Nije utvrđeno kako su ljudi disali prije toga.
- na novom Masliničkom mostu: Zaustavi se vjetre pita bi te nešto - Jure Radić
- U SOSU SAM! cufta
- NEĆU ŽVAKE,HOĆU SVOJ KUSUR!!!!!
- Gore haljine! Dolje hlače!
- skr. je skr. za skr.
- EVO nađimo se u osam kod jabuke. ADAM.
- Kakve sam sreće i Pamela Andersson bi me hranila flašicom.
- Svi su bili na mojoj strani, zato se čamac i prevrnuo!
- Štedi vodu, kupaj se s prijatelji(ca)ma.
- nesto iz beograda 1999. godine - bombardujte il' da krecimo!
crna gora iste godine - bombardujte i nas, nijesmo gubavi!
- beograd, za vrijeme nato (ameri) bombardiranja:
1) KOLUMBO, JEBEM TE RADOZNALA!
2) DOLE BOMBE!
- Ne kradite! Vlada ne trpi konkurenciju. Kradite! Ne dopustajte da otpustaju policiju.
- Toliko sam nesretan da me uvijek uhvate kada pišem po zi______
- u WC-u: drž se za vrata, voda nosi govna!!
- Đaba ste krečili
- Muskarci se dijele na neodgovarajuce, zauzete i nedostizne.
- Nisam zgodan, al sam neophodan. (na ulazu u ordinaciju privatnog ginekologa)
- Kada bi izbori mogli nesto promijeniti, ukinuli bi ih.
- Zena ne moze da vara muskarca onoliko koliko on moze da se pravi da je vjeran.
- Nisam primjetio da mi se zena davi. Vristala je uobicajeno.
- PRODAJEM AUTO U DJELOVIMA-OD OPATIJE DO RIJEKE
- "Maja je peder" ISPOD TOGA "Budalo,žene ne mogu biti pederi" ISPOD TOGA "Ali ona ide u 7. razred"
- VIDI ZID ZA GRAFIT
- Tajna sigurnog i brzog putovanja lezi u pazljivom planiranju
Odisej
- Traži se telepata. Znate kamo se trebate prijaviti. | |
|
| |
orbit I am the king!
Broj postova : 835 Age : 29 Lokacija : Kaštel Gomilica Reputation : 0 Points : 34 Registration date : 20.07.2008
| Naslov: Re: ZAHEBANCIJA ned stu 09, 2008 3:40 pm | |
| RENATA VOLIM TE ZAUVIJEK SMRDIŠ NIVES VOLIM TE ZAUVIJEK SMRDIŠ | |
|
| |
orbit I am the king!
Broj postova : 835 Age : 29 Lokacija : Kaštel Gomilica Reputation : 0 Points : 34 Registration date : 20.07.2008
| Naslov: Re: ZAHEBANCIJA sri stu 12, 2008 5:59 pm | |
| jedna od mojih ''pametnih'' izjava pita mene moj otac znaš li ti odakle naziv paškom siru, a ja sva pametna, pa to je zato što ovce pasu travu i onda daju mliko | |
|
| |
jele Ajde koristin nečemu!
Broj postova : 237 Age : 29 Lokacija : kastel gomilica Humor : secem selom mirisu kolaci,ma je kurac to su palacinke!! Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 23.07.2008
| Naslov: Re: ZAHEBANCIJA uto pro 30, 2008 1:39 pm | |
| | |
|
| |
chotica I am the king!
| Naslov: Re: ZAHEBANCIJA pet sij 02, 2009 12:03 am | |
| | |
|
| |
brain dammaged I am the king!
Broj postova : 913 Age : 30 Lokacija : Kastel Gomilica Reputation : 0 Points : 1 Registration date : 21.07.2008
| Naslov: Re: ZAHEBANCIJA pet sij 02, 2009 12:54 pm | |
| - chotica je napisao/la:
- Where do babies come from.
hahahahahahahahahhaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahhaahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahhaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhaha hahahahahahahhaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahhaahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahhaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahaha hahahahahhaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahhaahahahahahahahahahahahahahahahah | |
|
| |
chotica I am the king!
| Naslov: Re: ZAHEBANCIJA pet sij 09, 2009 3:34 pm | |
| TKO TI JE UZOR ??? Probaj bez gledanja u odgovore 1) Izaberi najdrazi broj od 1-9 2) Pomnozi sa 3 3) Dodaj 3, onda ponovno pomnozi sa 3 (pricekat cu da uzmes kalkulator....) 4) Dobit ces dvoznamenkasti broj 5) Zbroji znamenke Sad skrolaj dolje............. Sa dobivenim brojem pogledaj ko ti je UZOR iz liste ispod 1. Einstein 2. Nelson Mandela 3. Jacob Zuma 4. Tom Cruise 5. Bill Gates 6. Gandhi 7. Brad Pitt 8. Steven Spielberg 9. Chotica 10. Barack Obama Znam , znam... takav je moj utjecaj na ljude...jednog dana i ti ces biti poput mene... Vjeruj!!!!! | |
|
| |
Vještica The best!!
Broj postova : 1116 Age : 30 Lokacija : kaštel kambelovac Reputation : 0 Points : 25 Registration date : 21.07.2008
| Naslov: Re: ZAHEBANCIJA pet sij 09, 2009 4:00 pm | |
| ahahahahaha uzor mi e bill gates (nisam koristila kalkulator) | |
|
| |
chotica I am the king!
| Naslov: Re: ZAHEBANCIJA pet sij 09, 2009 4:07 pm | |
| - Vještica je napisao/la:
- ahahahahaha
uzor mi e bill gates (nisam koristila kalkulator) Ovaj put ga koristi i ponovi test. Ne znaš računat. - Spoiler:
Bit je da ti uvik ispadne 9. Ne može drugačije.
| |
|
| |
orbit I am the king!
| Naslov: Re: ZAHEBANCIJA pet sij 09, 2009 4:19 pm | |
| hahahahahaha chotice, chotice | |
|
| |
Vještica The best!!
Broj postova : 1116 Age : 30 Lokacija : kaštel kambelovac Reputation : 0 Points : 25 Registration date : 21.07.2008
| Naslov: Re: ZAHEBANCIJA pet sij 09, 2009 4:21 pm | |
| - chotica je napisao/la:
- Vještica je napisao/la:
- ahahahahaha
uzor mi e bill gates (nisam koristila kalkulator) Ovaj put ga koristi i ponovi test. Ne znaš računat.
- Spoiler:
Bit je da ti uvik ispadne 9. Ne može drugačije.
znam x) | |
|
| |
dr_zlo Admin
Broj postova : 1545 Age : 30 Lokacija : Kaštel Gomilica Reputation : 0 Points : 120 Registration date : 18.07.2008
| Naslov: Re: ZAHEBANCIJA pet sij 09, 2009 4:40 pm | |
| Baza,al falila si,nisi mi uzor!!=((((((
hahahahahahahah,zajeb. | |
|
| |
K0ck4 Donator
Broj postova : 1050 Age : 30 Lokacija : Kaštel Gomilica Humor : a na livadi pop pleše hula-hop Reputation : 4 Points : 579 Registration date : 08.11.2008
| Naslov: Re: ZAHEBANCIJA pet sij 09, 2009 10:56 pm | |
| | |
|
| |
jele Ajde koristin nečemu!
Broj postova : 237 Age : 29 Lokacija : kastel gomilica Humor : secem selom mirisu kolaci,ma je kurac to su palacinke!! Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 23.07.2008
| Naslov: Re: ZAHEBANCIJA sub sij 10, 2009 1:14 pm | |
| | |
|
| |
Vještica The best!!
| |
| |
chotica I am the king!
| Naslov: Re: ZAHEBANCIJA sub sij 10, 2009 7:21 pm | |
| - dr_zlo je napisao/la:
- Baza,al falila si,nisi mi uzor!!=((((((
hahahahahahahah,zajeb. ?? Mislija si ispast pametan ili? Ne kužin. | |
|
| |
dr_zlo Admin
Broj postova : 1545 Age : 30 Lokacija : Kaštel Gomilica Reputation : 0 Points : 120 Registration date : 18.07.2008
| Naslov: Re: ZAHEBANCIJA sub sij 10, 2009 9:45 pm | |
| Jel vidis da se zajebajen,ha? | |
|
| |
nIkOliNa One of the best!
Broj postova : 298 Age : 30 Reputation : 3 Points : 7 Registration date : 31.10.2008
| Naslov: Re: ZAHEBANCIJA ned sij 11, 2009 2:54 am | |
| | |
|
| |
chotica I am the king!
| Naslov: Re: ZAHEBANCIJA uto sij 27, 2009 10:30 pm | |
| | |
|
| |
Vještica The best!!
| |
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: ZAHEBANCIJA | |
| |
|
| |
| ZAHEBANCIJA | |
|