| Vicevi.... | |
|
+8JeftinaKoKa nIkOliNa chotica brain dammaged orbit mirko-ludak acienda dr_zlo 12 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
brain dammaged I am the king!
Broj postova : 913 Age : 30 Lokacija : Kastel Gomilica Reputation : 0 Points : 1 Registration date : 21.07.2008
| Naslov: Re: Vicevi.... čet pro 18, 2008 12:47 pm | |
| | |
|
| |
dr_zlo Admin
Broj postova : 1545 Age : 30 Lokacija : Kaštel Gomilica Reputation : 0 Points : 120 Registration date : 18.07.2008
| Naslov: Re: Vicevi.... čet pro 18, 2008 1:02 pm | |
| | |
|
| |
chotica I am the king!
Broj postova : 731 Age : 30 Reputation : 0 Points : 18 Registration date : 19.07.2008
| Naslov: Re: Vicevi.... pon pro 22, 2008 5:09 pm | |
| | |
|
| |
chotica I am the king!
Broj postova : 731 Age : 30 Reputation : 0 Points : 18 Registration date : 19.07.2008
| Naslov: Vicevi o policajcima pon pro 22, 2008 9:37 pm | |
| Kako se policajac ugušio? Pojeo žumamjak iz kinder jajeta!
Sjede 4 policajca u autu i svađaju se tko će biti do prozora...
Zašto se dva policajca guraju kad idu ulicom? Svađaju se koji će u biti u sredini!
Kad je Policajac mudar? - Kad na muda istetovira `r`!
Ide murjak ulicom i naiđe na pingvina. Nije bio siguran šta da radi u takvoj situaciji, pa ga privede u stanicu. "Što ti je to?" upita ga komandir. "Pingvin" odgovori murjak. "Pa što ga ne vodiš u zoološki vrt, idiote?" Kasnije tog dana, vraćajući se kući, komandir ponovo naleti na murjaka i pingvina. "Pa zar ti nisam rekao da ga vodiš u zoološki vrt?" - zagalami iznenađeni komandir. "Pa bili smo tamo skoro cijelo poslijepodne, sad idemo u kino" reče murjak.
Što se dogodi kad nazovete 29? - Dotrče policajci unatraške!
Zaustavi policajac automobil i da vozaču da puše u balon. Vozač napuše 2.33, policajac mu pokaže kolko je napuhao, a vozač ga pita: Štaaaa, jel već pola 3???
Što se čuje kad pandur padne u vodu? - Glup!
Kako policajac učini muhu ljubomornom? Zatvori je u staklenku i liže govno.
Ušao policajac u tramvaj i kaže kondukteru "Dvije karte, molim". Pita ga kondukter "Zašto vam trebaju dvije karte". Policajac: "Pa, ako jednu izgubim, da imam rezervnu". Opet ga kondukter pita "A što ako izgubite i rezervnu?" Policajac odgovara: "Imam pokaz". | |
|
| |
Broj postova : 913 Age : 30 Lokacija : Kastel Gomilica Reputation : 0 Points : 1 Registration date : 21.07.2008
| Naslov: Re: Vicevi.... pon pro 22, 2008 10:09 pm | |
| | |
|
| |
chotica I am the king!
| Naslov: Re: Vicevi.... uto pro 23, 2008 8:18 pm | |
| što je to malo crveno u kadi?? Paradajz. što je to malo crveno leži u kadi i počinje na O?? Opet paradajz. što je to malo crveno leži u kadi i počinje na N?? Nemoš vjerovat opet paradajz.. | |
|
| |
chotica I am the king!
| Naslov: Re: Vicevi.... uto pro 23, 2008 11:41 pm | |
| Uđe mladić u apoteku i pita: "Imate li perzervativa?" Kaže apotekar: "Imamo, naravno." Mladić kaže: "Dajte mi onda jedan." Ovaj mu da taj perzervativ, i taman da će mu naplatiti kaže mladić: "Ma znate, idem na večeru kod moje djevojke da se upoznam s njezinima. Ona ima jednu predobru sestru, mislim da i njezina sestra nešto očekuje." I tako mu apotekar da još jedan perzervativ, i taman da mu naplati kaže mladić: "Ma znate, mislim da i njezina majka očekuje nešto od mene. Dajte mi cijeli paket onda." I tako mu apotekar da paket i naplati i ovaj ode.
Večera: Svi sjeli za stol i pomolili se prije večere. Ali nakon što se sva djevojčina obitelj pomolila mladić se još uvijek moli. Kako je došlo glavno jelo, tako je i otišlo, a mladić se još uvijek moli. Djevojci to čudno i nonšalantno udari mladića nogom ispod stola i kaže: "Nikad mi nisi rekao da si tako religiozan!?" Mladić odgovori: "Ni ti meni nikad nisi rekla da ti je otac apotekar." | |
|
| |
dr_zlo Admin
Broj postova : 1545 Age : 30 Lokacija : Kaštel Gomilica Reputation : 0 Points : 120 Registration date : 18.07.2008
| Naslov: Re: Vicevi.... sri pro 24, 2008 12:03 am | |
| - chotica je napisao/la:
- Uđe mladić u apoteku i pita: "Imate li perzervativa?"
Kaže apotekar: "Imamo, naravno." Mladić kaže: "Dajte mi onda jedan." Ovaj mu da taj perzervativ, i taman da će mu naplatiti kaže mladić: "Ma znate, idem na večeru kod moje djevojke da se upoznam s njezinima. Ona ima jednu predobru sestru, mislim da i njezina sestra nešto očekuje." I tako mu apotekar da još jedan perzervativ, i taman da mu naplati kaže mladić: "Ma znate, mislim da i njezina majka očekuje nešto od mene. Dajte mi cijeli paket onda." I tako mu apotekar da paket i naplati i ovaj ode.
Večera: Svi sjeli za stol i pomolili se prije večere. Ali nakon što se sva djevojčina obitelj pomolila mladić se još uvijek moli. Kako je došlo glavno jelo, tako je i otišlo, a mladić se još uvijek moli. Djevojci to čudno i nonšalantno udari mladića nogom ispod stola i kaže: "Nikad mi nisi rekao da si tako religiozan!?" Mladić odgovori: "Ni ti meni nikad nisi rekla da ti je otac apotekar." hahahahahaha,predobar vic! | |
|
| |
Vještica The best!!
Broj postova : 1116 Age : 30 Lokacija : kaštel kambelovac Reputation : 0 Points : 25 Registration date : 21.07.2008
| Naslov: Re: Vicevi.... sri pro 24, 2008 12:15 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Vicevi.... sri pro 24, 2008 12:58 am | |
| hahahahahahahahhahahahahhahahahahahahahahahahahaah | |
|
| |
orbit I am the king!
Broj postova : 835 Age : 29 Lokacija : Kaštel Gomilica Reputation : 0 Points : 34 Registration date : 20.07.2008
| Naslov: Re: Vicevi.... sri pro 24, 2008 11:28 am | |
| | |
|
| |
nIkOliNa One of the best!
Broj postova : 298 Age : 30 Reputation : 3 Points : 7 Registration date : 31.10.2008
| Naslov: Re: Vicevi.... sri pro 24, 2008 1:07 pm | |
| | |
|
| |
T3iss@ Ajde koristin nečemu!
Broj postova : 206 Age : 31 Lokacija : Kastel Kambelovac Reputation : 0 Points : 16 Registration date : 22.07.2008
| |
| |
chotica I am the king!
| Naslov: Re: Vicevi.... ned pro 28, 2008 9:51 pm | |
| Dolazi ženi ljubavnik kući dok joj je suprug na poslu. Njen devetogodišnji sin dođe kući nenadano, ugleda ih i sakrije se u ormar kako bi ih i dalje promatrao. Ženin suprug također dolazi kući. Ona strpa ljubavnika u ormar, ne znajući da joj je sin već unutra. Dječak: - Mračno je ovdje Muškarac: - Da, mračno je. Dječak: - Imam nogometnu loptu. Muškarac: - To je lijepo. Dječak: - Želis li je kupiti? Muškarac: - Ne, hvala. Dječak: - Moj tata je vani. Muškarac: - OK, koliko? Dječak: - 250 EUR.
Nakon nekoliko tjedana muškarac i dječak se ponovno susretnu u ormaru. Dječak: - Mračno je ovdje. Muškarac: - Da, mračno je. Dječak: - Imam tenisice za nogomet.
Prisjećajući se što se zadnji put dogodilo, muškarac upita: -Koliko? Dječak: - 750 EUR Muškarac uzdahne: - U redu. Par dana kasnije, otac kaže sinu: Uzmi loptu i tenisice, idemo se igrati. Dječak odgovori: Ne mogu, prodao sam loptu i tenisice. Otac upita: - Za koliko si ih prodao? Dječak: - Za 1.000 EUR Otac: - To je grozno, kako si mogao tako opelješiti svoje prijatelje... to je puno više nego što te dvije stvari stvarno vrijede! Sad te vodim u crkvu da se ispovijediš!!!
Otac odvede sina u crkvu i u ispovjedaonicu pa zatvori vrata. Dječak: - Mračno je ovdje. Svećenik: - Ne počinji mi opet s tim sranjem!
Ja sam se trgala. | |
|
| |
Vještica The best!!
Broj postova : 1116 Age : 30 Lokacija : kaštel kambelovac Reputation : 0 Points : 25 Registration date : 21.07.2008
| Naslov: Re: Vicevi.... ned pro 28, 2008 9:54 pm | |
| ahahahahahahahahahahahahahhahhahahahahaaa
me too ahahahahaha | |
|
| |
K0ck4 Donator
Broj postova : 1050 Age : 30 Lokacija : Kaštel Gomilica Humor : a na livadi pop pleše hula-hop Reputation : 4 Points : 579 Registration date : 08.11.2008
| Naslov: Re: Vicevi.... ned pro 28, 2008 9:54 pm | |
| | |
|
| |
jele Ajde koristin nečemu!
Broj postova : 237 Age : 29 Lokacija : kastel gomilica Humor : secem selom mirisu kolaci,ma je kurac to su palacinke!! Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 23.07.2008
| Naslov: Re: Vicevi.... pon pro 29, 2008 12:32 am | |
| - chotica je napisao/la:
- Dolazi ženi ljubavnik kući dok joj je suprug na poslu.
Njen devetogodišnji sin dođe kući nenadano, ugleda ih i sakrije se u ormar kako bi ih i dalje promatrao. Ženin suprug također dolazi kući. Ona strpa ljubavnika u ormar, ne znajući da joj je sin već unutra. Dječak: - Mračno je ovdje Muškarac: - Da, mračno je. Dječak: - Imam nogometnu loptu. Muškarac: - To je lijepo. Dječak: - Želis li je kupiti? Muškarac: - Ne, hvala. Dječak: - Moj tata je vani. Muškarac: - OK, koliko? Dječak: - 250 EUR.
Nakon nekoliko tjedana muškarac i dječak se ponovno susretnu u ormaru. Dječak: - Mračno je ovdje. Muškarac: - Da, mračno je. Dječak: - Imam tenisice za nogomet.
Prisjećajući se što se zadnji put dogodilo, muškarac upita: -Koliko? Dječak: - 750 EUR Muškarac uzdahne: - U redu. Par dana kasnije, otac kaže sinu: Uzmi loptu i tenisice, idemo se igrati. Dječak odgovori: Ne mogu, prodao sam loptu i tenisice. Otac upita: - Za koliko si ih prodao? Dječak: - Za 1.000 EUR Otac: - To je grozno, kako si mogao tako opelješiti svoje prijatelje... to je puno više nego što te dvije stvari stvarno vrijede! Sad te vodim u crkvu da se ispovijediš!!!
Otac odvede sina u crkvu i u ispovjedaonicu pa zatvori vrata. Dječak: - Mračno je ovdje. Svećenik: - Ne počinji mi opet s tim sranjem!
Ja sam se trgala. :lol:prejak je vic | |
|
| |
Broj postova : 237 Age : 29 Lokacija : kastel gomilica Humor : secem selom mirisu kolaci,ma je kurac to su palacinke!! Reputation : 0 Points : 0 Registration date : 23.07.2008
| Naslov: Re: Vicevi.... pon pro 29, 2008 12:42 am | |
| evo jedan dobar: isli mujo i haso u kukuruznjak krast kukuruz, haso je cuva strazu a mujo kra i sad dosa policajac hasi dok je cuva strazu:sta ti radis tu? kaze njmu haso:"skladam pjesme!"na to njemu policajac:"aj kad ih skladas daj da cujen koju" "gore nebo dole trava bizi mujo vidi ti se glava"kaze njemu policajac "aj jos jednu" "dole trava gore nebo bizi mujo bog te jebo!" | |
|
| |
dr_zlo Admin
| Naslov: Re: Vicevi.... pon pro 29, 2008 12:50 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Vicevi.... pon pro 29, 2008 10:41 pm | |
| - jele je napisao/la:
- chotica je napisao/la:
- Dolazi ženi ljubavnik kući dok joj je suprug na poslu.
Njen devetogodišnji sin dođe kući nenadano, ugleda ih i sakrije se u ormar kako bi ih i dalje promatrao. Ženin suprug također dolazi kući. Ona strpa ljubavnika u ormar, ne znajući da joj je sin već unutra. Dječak: - Mračno je ovdje Muškarac: - Da, mračno je. Dječak: - Imam nogometnu loptu. Muškarac: - To je lijepo. Dječak: - Želis li je kupiti? Muškarac: - Ne, hvala. Dječak: - Moj tata je vani. Muškarac: - OK, koliko? Dječak: - 250 EUR.
Ja sam se trgala. :lol:prejak je vic hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahaa | |
|
| |
| Naslov: Re: Vicevi.... pon pro 29, 2008 11:28 pm | |
| Princeza....
Odlucila princeza da se uda, ali samo za onog koji može 30 puta uzastopce - inace ode glava. Prijavi se Nijemac. Odradi 10 puta i ne može više - ode glava. Prijavi se Talijan, odradi 20 puta i ne može više - ode glava. Prijavi se Bosanac. Kako koji put odradi zabilježi kredom recku na zidu. Stigne on do 29. recke, kad ce ti princeza: -28! Bosanac odgovara: -29! Princeza opet: -28! Bosanac ljutito izbrisa sve recke sa zida i kaže: -E sad cemo ponovo | |
|
| |
| Naslov: Re: Vicevi.... pon pro 29, 2008 11:29 pm | |
| Zaraza....
Doveo otac sina kod doktora i kaže mu: "moj sin je povalio našu francusku sobaricu i dobio triper". Na to ce doktor: "pa dobro poslat cemo ga na zarazni odjel". Otac kaže: "slušajte nekad i ja znam našu sobaricu ..." Doktor ce na to: "dobro onda cemo poslati i vas na zarazni odjel" Otac kaže: "znate, ja volim i svoju ženu". Doktor problijedi i kaže: "jebote svi smo zarazeni!!!" | |
|
| |
| Naslov: Re: Vicevi.... pon pro 29, 2008 11:30 pm | |
| BOŽIĆNO PISMO
Mafijašev sin piše pismo Bogu:
"Dragi Bože, cijelu sam godinu bio dobar dečko i za Božić bih htio ... "
I zgadi mu se takav početak te baci pismo u smeće. Uzme novi papir i napiše:
"Dragi Bože, nisam zgriješio, slušao sam roditelje i za Božić bih htio ..."
I opet mu se smuči od takvog sadržaja te ponovno baci pismo u smeće.
Odjednom, ode u sobu svojih roditelja i uzme gipsani kipić djevice Marije.
Stavi kipić u kutiju za cipele i sve zajedno spremi u svoj ormar. Uzme novi papir i počne pisati:
"Bože, ako opet želiš vidjeti svoju majku..." | |
|
| |
| Naslov: Re: Vicevi.... uto pro 30, 2008 12:52 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Vicevi.... uto pro 30, 2008 12:54 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Vicevi.... | |
| |
|
| |
| Vicevi.... | |
|